ARRANGEMENTEN

Iets te vieren of ben je klaar voor anders? Corrosia Café introduceert uitdagende arrangementen, van zoete gebakjes tot gefrituurde snacks van over de hele wereld. Ga je voor de Duvelse plank met heerlijke Duvel biertjes of toch liever voor een classic High Tea? Kom gezellig langs en laat je verrassen.

High beer - Duvelse plank

p.p.  €29,50


 Een gezellige middag/avond met vrienden onder het genot van mooie speciaal bieren? Dat kan bij ons. Dit arrangement is gericht op het biermerk Duvel. Ben jij nieuwsgierig naar het nieuwe bier van Duvel dan is dit het arrangement voor jou! 


High Beer - Dat is een ijtje

p.p. €29,50

 

De titel zegt het al, dit arrangement staat in het teken van Brouwerij t’ IJ. Laat je verrassen en proost met vrienden, collega’s of familie. Tijdens de high beer krijg je vier speciaal bieren en onze keukenbrigade zorgt voor verschillende overheerlijke hapjes. 


High wine

p.p.  €29,50

 

Wijn, lekkere hapjes en een goed gezelschap? Dat klinkt als een plan! Tijdens ons Druiven en kluiven arrangement ga je genieten van 4 verschillende wijnen variërend van wit tot rood, rosé tot mousserend. Je krijgt bij elk glas een korte uitleg over de wijnen en we maken het af met bijpassende hapjes. 

High fry

p.p.  €24,95


Kan jij niet genoeg krijgen van lekkere gefrituurde snacks? Dan is het High fry arrangement een goede match. Geniet van de lekkerste snacks met bijpassende dranken (alcoholische of non alcoholische dranken).

High tea - Zoet karweitje

p.p.  €19,95

 

Ben jij fan van zoetigheid, dan is het arrangement Zoet karweitje jouw match. Geniet van brownies, bananen eclairs, petit fours, macarons en nog veel meer. Mix je eigen thee met onze verse schepthee. 


High tea - Van alles wat

p.p.  €24,95

 

Kan jij nooit kiezen? Wij kennen dat probleem. Daarom hebben wij het arrangement Van alles wat in het leven geroepen. Je krijgt diverse zoete hapjes, mini soepje en een assortiment mini broodjes.